طراحی رستوران و کافه

کافه محلی است که در آن نوشیدنی غیرالکلی و گاه غذاهای سبک عرضه می‌شود. کافه در برخی از کشورها جایی برای معاشرت و گفتگوی مردم است. برخی کافه و کافی شاپ را معادل هم می‌دانند؛ اما برخی هم بین کافه و کافی‌شاپ تفاوت قائل هستند و کافی‌شاپ را محل عمومی آمریکایی می‌دانند که در آن معمولاً فقط قهوه عرضه می‌شود. از سال ۱۳۶۰، کافی‌شاپ‌ها جای چایخانه‌ها را تنگ کرد. در چایخانه‌های ایران به‌جای سرو قهوه، بیش‌تر چای و انواع غذاهای سنتی ایرانی با موزیک زندهٔ ایرانی ارائه می‌شود. از کافه های معروف ایران میتوان به کافه نادری و کافه هنر(تهران)،کافه رادیو(اصفهان)و کافه لب و کافه رومی (شیراز) اشاره کرد. غذاخوری یا رستوران نوعی بنگاه است که در آن خوراک و نوشیدنی ارائه و در همان‌جا صرف می‌شود. مطلوبیت خوراک ارائه‌شده، چیدمان مناسب، تمیزی، قیمت، کیفیت غذا و خدمات و… می‌تواند در کیفیت رستوران و شهرت آن نقش مهم داشته باشد. گاهی ممکن است غذاخوری‌ها، بخشی از یک واحد بازرگانی و جهانگردی بزرگ‌تر باشند، مانند فروشگاه‌ها و مهمانخانه‌ها.

طراحی رستوران و کافه

هیجان و جذابیت بصری دو کلید مهم در طراحی رستوران ها و کافه ها هستند. طراحی داخلی رستوران و کافه برخلاف منازل ، پذیرای مخاطبان کوتاه مدت است، از این رو در طراحی فضای داخل رستوران ها ، حداکثر توان برای اثر گذاری به مخاطب مد نظر خواهد بود. همه افراد در سطوح مختلف روابط اجتماعی برای ارائه ی یک پذیرایی تاثیر گذار از مخاطب خود جلسات خود را در کافه یا رستوران برگزار میکنند. این جلسه میتواند برای تاثیر گذاشتن به یک دوست یا یک کارفرما و یا سرمایه گذار باشد. پس میتوان گفت تفاوت یک کافه یا رستوران ایده آل ، در کنار ارائه ی خدمات با کیفیت ، برخورداری از فضایی جذاب و تاثیرگذار است. و اما در طراحی نمای یک رستوران یا کافه نمایش هویت برند و معرفی درست کاربری بنا بصورت بصری از ارکان مهم در کنار حس هیجان و جذابیت است. طوری که علاوه بر جذابیت، به خوبی این حس رستوران یا کافه را به مخاطب منتقل کند.  

طراحی ویلا
طراحی نما
instagram
whatsappicon